Odbojkašice u duelu sa Turskom za zlato EP

Izvor: RTS, 08.Sep.2019, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice u duelu sa Turskom za zlato EP

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Turske u finalu Evropskog prvenstva. Utakmica počinje u 18.30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Odbojkašice Srbije brane titulu osvojenu pre dve godine na šampionatu u Gruiziji, a u finalu će im suparnik biti tim Turske koji je sa 3:1 eliminisao selekciju Poljske.
 
Naše odbojkašice su u polufinalu pobedile selekciju Italije 3:1, nakon velike borbe i tako nastavile trijumfalni niz na ovom EP.
Finalna utakmica odbojkašica Srbije i Turske na Evropskom prvenstvu počinje u 18.30 uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a i Radio Beogradu 1, strim je na RTS Planeti (za posetioce iz Srbije), a tok meča možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija i Turska u borbi za zlato

Izvor: B92, 08.Sep.2019

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije od 18 časova i 30 minuta u finalu Evropskog prvenstva braniće titulu šampiona protiv domaćina Turske...Srbija je u polufinalu pobedila Italiju sa 3:1 i tako izborila četvrto finale na EP i priliku da odbrani zlato osvojeno pre dve godine na EP u Azerbejdžanu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.