Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Sep.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Srbije izgubile od Turske u Antaliji

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Antaliji od selekcije Turske sa 3:0 po setovima (25:21, 25:21, 25:23) u trećoj pripremnoj utakmici za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Po završetku meča, selektori Srbije i Turske dogovorili su se da se odigra još jedan set, koji je pripao Turskoj sa 25:17, saopštio je Odbojkaški savez Srbije.

Odbojkašice Srbije se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << iz Antalije vraćaju sutra uveče, a sa treninzima će nastaviti u Beogradu od četvrtka, 14. septembra.

Srbija će do polaska u Azerbejdžan na šampionat Evrope odigrati dve prijateljske utakmice protiv Bugarske. Utakmice će se igrati u Beogradu, u subotu i nedelju, 16. i 17. septembra.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu u Grupi D sa Češkom, Holandijom i Belgijom.

Evropsko prvenstvo održaće se od 22. septembra do 1. oktobra u Bakuu i Gendži, u Azerbejdžanu i Tbilisiju, u Gruziji.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.