OVAKO IZGLEDA BOMBA NAMENJENA ERDOGANU: Turska policija otkrila i deaktivirala eksplozivnu napravu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 23:03

OVAKO IZGLEDA BOMBA NAMENJENA ERDOGANU: Turska policija otkrila i deaktivirala eksplozivnu napravu (FOTO)

Bomba je primećena kada je prijatelj policajca navodno nešto video ispod njegovog automobila. Dalja istraga je otkrila bombu i pozvana je protivdiverziona jedinica.

Bomba je pronađena zakačena za pod privatnog automobila koji pripada policajcu koji je bio zadužen za zaštitu turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana u Siirtu.

#Turkish police uncover car bomb plot targeting President Erdogan's meeting in southeastern province Siirt. pic.twitter.com/nwg9rRL3gx
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— EHA News (@eha_news) December 4, 2021

Bomba je skinuta i deaktivirana bez ikakvih povreda policajaca saopšteno je iz policije.

Posle toga eksplozivna naprava i vozilo završili su u rukama tehničara koji istražuju dalje tragove kako bi utvrdili ko je bombaš.

Policajac ispod čijeg vozila primećena bomba je pripadnik turske policije za borbu protiv nereda u provinciji Mardin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.