O MOJ BOŽE! Dragana Mirković kontaktirala Karleušu nakon UŽASA u Turskoj! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 19:04

"O MOJ BOŽE!" Dragana Mirković kontaktirala Karleušu nakon UŽASA u Turskoj! (VIDEO)

Pevačica zabrinuta za koleginicu!

Luksuzni odmor Jelene Karleuše i njenih naslednica Atine i Nike Tošić i tetke Danijele Dmitrović zaustavila je vatrena stihija u Turskoj i pretvorila u pravi horor.

Popularna pevačica oglasila se na društvenoj mreži Instagram i prenela dramatičan prizor na kome se vidi kako je evakuišu iz hotela u kome je izbio požar (detaljnije OVDE).

- Nećete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << verovati šta se dešava u našem hotelu. Sve gori, došli su da nas evakuišu. Ja sam tu sa decom - objavila je Jelena i snimila užas koji ih je okružio.

Portal Srbija Danas.com kontaktirao je PR menadžera pevačice, a on je istakao da su Jelena i njena porodica na bezbednom (pogledajte klikom OVDE).

JK je nakon evakuacije objavila snimak na kom se vidi vatrena stihija i proces evakuacije. Na prizor nije ostala imuna njena prijateljica i koleginica Dragana Mirković koja se odmah oglasila:

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

- O moj Bože - užasnuta je bila pevačica.

Podsetimo, Dragana i Jelena su uvek bile jedna uz drugu kada su kritične životne situacije u pitanju, ali i one estradne. Prijateljstvo pevačica jedno je od retko stabilnih na domaćoj javnoj sceni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.