Novine: Amerika bi opet Tačija, Putin proslavio rođendan u divljini

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novine: "Amerika bi opet Tačija", "Putin proslavio rođendan u divljini"

Dnevna štampa u izdanju od utorka bavi se prvim danom posete Beogradu predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, postizbornom kombinatorima na KiM...

"Večernje novosti" pišu o izborima na KiM u testu naslovljenom "Amerika bi opet Tačija u vladu", a "Politika" se bavi temom "Da li je cepanje zastave u predstavi umetnička sloboda ili krivično delo".

"Danas" navodi da "Vlast na Kosovu preuzima nova generacija političara", dok "Blic" objavljuje intervju sa Dejvidom Mekalisterom naslovljen "Nadam se dogovoru, bojkot izbora nije rešenje".
Pogledaj vesti o: Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mekalister: Nadam se dogovoru o izborima, bojkot nije rešenje

Izvor: Beta, 07.Okt.2019

Predsednik odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Dejvid Mekalister izjavio je uoči početka razgovora vlasti i opozicije u utorak u Skupštini Srbije da će stranke morati da postignu konsenzus o koracima koje žele da preduzmu kako bi se poboljšali uslovi za rad u parlamentu i za održavanje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.