Nismo zajedno pet meseci: Emina Jahović progovorila o milijarderu!

Izvor: Svet plus, 17.Okt.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo zajedno pet meseci: Emina Jahović progovorila o milijarderu!

Pevačica obično ne komentariše novinske napise, te je nedavni raskid sa Sadetinom Saranom, a potom i pomirenje, prošlo bez njene potvrde ili demanta onoga o čemu su brujali kako srpski, tako i turski mediji. Emina Jahović je sada progovorila o milijarderu ali i o bivšem mužu! Nismo zajedno pet meseci.

Emina Jahović je potvrdila da su sve glasine koje su pratile njenu emotivnu vezu sa turskim milionerom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << bile tačne.

- Postojao je prekid koji je trajao nekih pet meseci, ali nakon toga su nas zvezde ponovo spojile.

 Osim toga, Emina je progovorila i o odnosu sa bivšim suprugom, turskim pevačem Mustafom Sandalom, a do toga je došlo kada joj je postavljeno pitanje o tome kako se snalazi kao "samohrana majka".

 - Ne mogu da se složim sa izrazom "samohrana", jer mi je bivši suprug velika podrška u odgajanju sinova. Imala sam sreću da izaberem dobrog oca svojoj deci, te tako u Mustafi imam prijatelja.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

EMINA JAHOVIĆ POTVRDILA RASKID SA SADETINOM, PA SPOMENULA BIVŠEG MUŽA: U Mustafi imam PRIJATELJA!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019

Emina Jahović obično ne komentariše novinske napise, te je nedavni raskid sa Sadetinom Saranom, a potom i pomirenje, prošlo bez njene potvrde ili demanta onoga o čemu su brujali kako srpski, tako i turski mediji. Ipak, u poslednjem intervjuu za Story, pevačica je potvrdila da su sve glasine koje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.