Ne može da diše i otvori oči: Manekenka pokazala bolne ožiljke posle plastične operacije VIDEO

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne može da diše i otvori oči: Manekenka pokazala bolne ožiljke posle plastične operacije VIDEO

Šokantne fotografije Kejti Prajs pojavile su se u javnosti, a na njima možemo da vidimo kako ona izgleda posle poslednje operacije.

Bivši glamurozni model sada ima 41 godinu, ali Kejti sada izgleda kao da je u agoniji od bolova. Uslikana je nakon što se podvrgla operaciji u Turskoj. Na ovim fotografijama možemo da vidimo ožiljke nakon fejsliftinga pošto se prvi put pojavila u javnosti od kada su joj skinuli zavoje.

Kejti je imala poteškoća čak i da razgovara >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telefonom pa se trudila da škiljeći pročita šta piše na ekranu. Ogledala se u ekren telefona i preko kamere posmatrala svoje ožiljke. Ima šavove od slepoočnica do ispod ušiju. Bila je opušteno obučena u sivi džemper i crne helanke.

Pored zatezanja lica, Kejti je imala i operaciju kapaka kako bi sprečila njihovo dalje padanje. U isto vreme radila je i podizanje zadnjice. Njen verenik Kris Bojson uradio je operaciju nosa tokom njihovog putovanja jer se nedavno pojavio u javnosti potpuno izmenjenog izgleda.

Prijatelji bliski Kejti upozorili su je da je na granici da počne da preteruje sa zahvatima i da je opsednuta perfekcijom, pogotovo posle vesti o tome da su njena deca plakala kada su je videla posle operacije u aprilu, piše Mirror.

Kejti ipak odbija da prestane.

"Volim da vidim rezultate posle operacije i uvek ću imati da promenim nešto drugo na sebi. Zar to ne želi svako? Ja to volim", rekla je ona.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.