Nastavnik osuđen na pola milenijuma robije zbog napastvovanja dece

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavnik osuđen na pola milenijuma robije zbog napastvovanja dece

Turski nastavnik osuđen je danas na 508 godina zatvora zbog seksualnog napastvovanja najmanje 10 dečaka koji su se nalazili pod njegovim nadzorom u dve verske fondacije, javila je agencija Anadolija Turski nastavnik osuđen je danas na 508 godina zatvora zbog seksualnog napastvovanja najmanje 10 dečaka koji su se nalazili pod njegovim nadzorom u dve verske fondacije, javila je agencija Anadolija.Nastavnik M.B. (54) osuđen je pred turskim sudom na više od pet vekova zatvora >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zbog seksulanog napastvovanja dečaka u verskim internatima, od kojim je jedan povezan sa turskom vladajućom partijom.Današnje izricanje presude bilo je zatvoreno za javnost.Ministar za porodična pitanja u turskoj vladi Sema Ramazanoglu izazvao je nezadovoljstvo građana kada je opisao napade na dečake kao "izolovane događaje" i kada je osudio opozicione partije da koriste slučaj kako bi blatile verske fondacije.Opozicija je nakon njegove izjave podnela zahtev za razrešenjem Ramazanoglua i optužila ga za nemar u sprečavanju nasilja nad ženama i decom. Ministar je "preživeo" glasanje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavnik osudjen na 508 godina zatvora zbog napastvovanja dece

Izvor: Beta, 20.Apr.2016

Turski nastavnik osudjen je danas na 508 godina zatvora zbog seksualnog napastvovanja najmanje 10 dečaka koji su se nalazili pod njegovim nadzorom u dve verske fondacije, javila je agencija Anadolija.Nastavnik M.B (54) osudjen je pred turskim sudom na više od pet vekova zatvora zbog seksulanog napastvovanja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.