NEMILOSRDNO: Arda Turan BRUTALNO kažnjen, SUSPENZIJA kakva nije viđena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMILOSRDNO: Arda Turan BRUTALNO kažnjen, SUSPENZIJA kakva nije viđena!

Disciplinska komisija je bila surova.

Turski fudbalski savez doneo je odluku o kazni koju će Arda Turan morati da snosi, nakon napada na sudiju u meču turskog prvenstva između Bašakšehira i Sivaspora.

Turan je pri rezultatu 1:0 za Bašakšehir, za koji inače i nastupa, fizički napao sudiju i gurao ga. Zbog takvog ponašanja turski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbalski savez ga je oštro kaznio i Turan će morati da pauzira čak 16 utakmica!

BOMBA: Aguero pravi transfer leta!

TRESE SE OSTRVO: Runi OPET u Junajtedu! (FOTO)

Retweeted ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency):

Turkish footballer Arda Turan banned for 16 matches

Turkey’s top football body also fines Medipol Basaksehir’s left-winger nearly $9,200 over his misbehavior with referees https://t.co/XYkmatfmPu pic.twitter.com/5wwO1CedEb

— sametkoc (@sametkoc) May 10, 2018

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REKORDNA SUSPENZIJA ZA TURANA: Napao sudiju pa zaradio žestoku kaznu!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2018

Fudbaler Bašakšehira Adra Turan suspendovan je na 16 utakmica nakon što je prošlog petka na utakmici protiv Sivaspora napao pomoćnog sudiju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.