NEĆETE JE PREPOZNATI! Marija Kulić nakon lečenja u Turskoj izgubila VIŠE od 20 kilograma (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 01:01

NEĆETE JE PREPOZNATI! Marija Kulić nakon lečenja u Turskoj izgubila VIŠE od 20 kilograma (FOTO)

Prepolovila se!

Nakon što joj je dijagnostikovan tumor štitne žlezde, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, postala je jedna od glavnih tema žute štampe. Ona je zajedno sa svojim surpugom, koji je takođe oboleo od teške bolesti, mesecima bila na lečenju, operacijama i hemioterapijama.

Mariji je šitna žlezda odstranjena operativnim putem, a kako se navodi u medijima, stres je jedan od glavnih faktora koji je doveo Kulićevu do ovog stanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako se može primetiti u kadrovima koji su usnimljeni u emisiji "Paparaco lov", Miljanina majka lakša je za oko 20 kilograma.

Nakon što je završila sa sređivanjem kose, Marija je izašla na ulicu i nervozno tražila taksi vozilo, kojeg nigde nije bilo na vidiku, pa je tom prilikom skinula masku.

Kulićeva je ubrzo taksijem nastavila dalje, pa je posetila i jednu prodavnicu za igračke, gde je unuku Željku kupila pune kese novih zanimacija.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK PAPARACO! Marija Kulić se PREPOLOVILA, a ovo je razlog kako je izgubila PREKO 20 KILOGRAMA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021

Muka je naterala..Nakon što joj je dijagnostikovan tumor štitne žlezde, bivša zadrugarka i majka Miljane Kulić, Marija Kulić, postala je jedna od glavnih tema žute štampe...Ona je zajedno sa svojim surpugom, koji je takođe oboleo od teške bolesti, mesecima bila na lečenju, operacijama i hemioterapijama...Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.