NAKON DUGOTRAJNIH SPEKULACIJA DA SE VRAĆA U ZVEZDU: Gotovo je - Duško Tošić potpisao ugovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 22:14

NAKON DUGOTRAJNIH SPEKULACIJA DA SE VRAĆA U ZVEZDU: Gotovo je - Duško Tošić potpisao ugovor!

Javljaju turski mediji.

Dogovor je i zvanično pao. Kako prenose turski mediji Duško Tošić karijeru nastavlja upravo u Turskoj. Takođe se navodi da je nekadašnji reprezentativac Srbije postigao dogovor da do kraja sezone nosi dres Kasimpaše.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.

Tošić je poslednjih meseci dovođen u vezu sa beogradskom Crvenom zvezdom, ali do dogovora na kraju nije došlo.

Crveno-beli su u međuvremenu završili posao oko dovođenja Aleksandra Dragovića, pa stoga više nije bilo ni realno da na stadion Rajko Mitić stigne i doskorašnji igrač Guangdžoua.

Tridesetšestogodišnji Tošić se u Tursku vraća posle dve i po godine, odakle je otišao u Kinu. Tačnije, napustio je Bešiktaša na leto 2018. godine za obeštećenje od 4.500.000 evra, a prethodno je nosio dres Genčlerbirligija.

U tamošnje prvenstvo je stigao upravo iz Crvene zvezde, gde je za godinu i po dana odigrao 53 utakmice i postigao dva gola. Genčler je za njegov transfer u junu 2012. godine izdvojio 800.000 evra.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.