NA IZLAZNIM VRATIMA: Turci ponovo OPLELI po Ljajiću, rastanak NEIZBEŽAN (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021, 17:48

NA IZLAZNIM VRATIMA: Turci ponovo OPLELI po Ljajiću, rastanak NEIZBEŽAN (FOTO)

Povratak na Apenine?

Ponovo je Adem Ljajić u fokusu turskih medija. Na žalost nisu u pitanju driblinzi, asistencije u golovi. Kako stvari stoje nekadašnji reprezentativac je na izlaznim vratima Bešiktaša. Uprava crno-belih odlučila je, navodno, da se raziđe sa srpskim fudbalerom, jer mu se ponovo pripisuje nedisciplina.

Zato mu je već sada preporučeno da na leto pronađe novu sredinu ili će u suprotnom klub odlučiti da ga nelicencira za takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Turskoj i Evropi.

Kako se ne bi dogodilo da bude odstranjen iz ekipe za sledeću sezonu, “Takvim” piše da će Ljajić odabrati jednu od ponuda iz Italije.

Şimdi değilse ne zaman 🤔 #AdemLjajic pic.twitter.com/nt6X4UpYav

— 𝘉𝘭𝘢𝘤𝘬 & 𝘞𝘩𝘪𝘵𝘦 (@06BlackWhite06) April 22, 2021

Spekuliše se da je Đenova ponudila 3,2 miliona evra obeštećenje kako bi dobio slobodu da se vrati u Italiju.

Tokom ove sezone Turci su u kontinuitetu objavljivali tekstove koji su samo štetili imidžu fudbalera iz Novog Pazara. Prvo su pisali da je bio bolestan od korone, pa da se zbog ljubavnih problema odao alkoholu, a kasnije su mu pripisivali probleme sa komšilukom zato što je u pripitom stanju pravio žurke i glasnom muzikom je uznemiravao okolinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Turci ponovo opleli po Ljajiću, rastanak neizbježan

Izvor: SandzakPress.net, 23.Apr.2021, 15:11

Ponovo je Adem Ljajić u fokusu turskih medija. Na žalost nisu u pitanju driblinzi, asistencije u golovi. Kako stvari stoje nekadašnji reprezentativac je na izlaznim vratima Bešiktaša. Uprava crno-belih odlučila je, navodno, da se raziđe sa srpskim fudbalerom, jer mu se ponovo pripisuje nedisciplina. Zato...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.