Ministar Vulin i  ambasador Turske Aksoj o saradnji u borbi protiv terorizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021, 10:34

Ministar Vulin i ambasador Turske Aksoj o saradnji u borbi protiv terorizma

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Turske u Beogradu Hamijem Aksojem o nastavku saradnje u oblasti borbe protiv terorizma, trgovine narkoticima i iregularnih migracija.

Vulin i Aksoj konstatovali su da su, zahvaljujući dobrim ličnim odnosima dvojice predsednika Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, bilateralni odnosi Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Turske na najvišem nivou i da dve zemlje time daju svoj doprinos stabilnosti celog regiona, saopštio je MUP.

Ambasador Turske pohvalio je uspehe Srbije u borbi protiv koronavirusa i suzbijanja negativnih posledica pandemije i istakao da je naša zemlja pokazala odlučnost i uspeh i kad je reč o vakcinaciji stanovništva protiv virusa Kovid-19.

Aksoj je na sastanku pozvao ministra Vulina da poseti Tursku i ministra unutrašnjih poslova te zemlje Sulejmana Sojlua.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vulin razgovarao sa novoimenovanim ambasadorom Republike Turske u Beogradu

Izvor: Beta Video, 20.Apr.2021

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa novoimenovanim ambasadorom Republike Turske u Beogradu Hamijem Aksojem o nastavku saradnje u oblasti borbe protiv terorizma, trgovine narkoticima i iregularnih migracija. (pokrivalice) Beta/MUP

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.