Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2021, 15:06

Minimac Rusa protiv superligaša: Novi Pazar u Antaliji poražen od Arsenala iz Tule

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su danas u prijateljskoj utakmici u Antaliji od Arsenala iz Tule sa 0:1. Gol za ruskog premijerligaša postigao je Vladislav Pantelejev u 57. minutu. Novi Pazar će naredni test imati 26. januara protiv Slovana iz Bratislave. Pazar će tokom priprema u Turskoj odmeriti snage i sa omladinskim timom Šahtjora iz Donjecka, a taj meč na programu je 29. januara. Izvor: beta The post Minimac Rusa protiv superligaša: Novi Pazar u Antaliji poražen od Arsenala iz Tule appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Bek Zvezde Blagojević na pozajmici u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2021

Šampion je mladog igrača, koji je u jesenjem delu sezone noseći dres Grafičara na deset utakmica postigao jedan gol, pozajmio Novopazarcima na šest meseci. Uroš Blagojević (18), levi bek Crvene zvezde, do kraja sezone nosiće dres Novog Pazara. Šampion je mladog igrača, koji je u jesenjem delu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.