Milosavljević ranije završio meč s Turskom  novi problem za Đorđevića?

Izvor: B92, 16.Avg.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević ranije završio meč s Turskom " novi problem za Đorđevića?

Dragan Milosavljević, bek košarkaške reprezentacije Srbije, povredio se na pripremnom meču protiv Turske na Akropolis kupu.

Iskusni srpski igrač nezvanično je povredio koleno prilikom doskoka pod košem i morao je ranije da završi utakmicu.

Milosavljević je mogao sâm da odšeta do svlačionice i sada čekamo da čujemo od selektora o kakvoj se povredi tačno radi.

Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Miloš Teodosić je upitan za Mundobasket i postoji mala šansa da će igrati, dok je Vladimir Lučić, takođe zbog povrede, nije otputovao sa selekcijom u Grčku.

Meč između Srbije i Turske možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milosavljević povredio koleno

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2019

Nove loše vesti iz redova košarkaške reprezentacije. Povredu je doživeo Dragan Milosavljević, koji je meč sa Turskom Akropolis kupu u Grčkoj napustio u trećoj četvrtini. Kako je saopštio komentator Arene Sport, Edin Avdić, u pitanju su problemi sa kolenom, a realno stanje povrede biće poznato...

Nastavak na MozzartSport.com...

Novi problemi za Srbiju, povrijedio se Milosavljević

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2019

Dragan Milosavljević, bek košarkaške reprezentacije Srbije, povrijedio se na pripremnom meču protiv Turske na Akropolis kupu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.