Mandžukić će se naredne sezone ponovo boriti za titulu u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 08.Jul.2020, 13:53

Mandžukić će se naredne sezone ponovo boriti za titulu u Seriji A?

Hrvat ima novu ponudu.

Pisali smo, Mario Mandžukić je slobodan igrač, napustio je Al-Duhail iz Katara i u potrazi je za novim klubom.

Benevento je pokazao interesovanje za njegove usluge, "Veštice" se vraćaju u Seriju A, a hrvatskog napadača žele i turski velikani Fenerbahče i Galatasaraj.

Nije ni to sve, pisalo se da bi mogao da pojača i moskovsku Lokomotivu našeg Marka Nikolića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a sada se pojavila još jedna, daleko primamljivija ponuda za bivšeg napadača Juventusa.

Bilo je ranije pisanja da bi mogao da pojača Milan, čini se da dolazak Rangnika u klub narednog leta isključuje "Rosonere" iz trke za Mandžukićevim potpisom, jer Nemac želi da podmladi ekipu i za napad su prve mete Srbi.

Ipak, "Super Mario" bi karijeru mogao da nastavi u Milanu, ali u redovima Intera.

Konte traži jednog iskusnog napadača, koji bi bio alternativa za Lautara i Lukakua, pisalo se o Džeku, ali je jasno da je slobodni Mandžukić daleko jednostavnija opcija za "Neroazure".

Trener Intera je zainteresovan, a i izvršni direktor kluba sa "Meace" odlično poznaje Hrvata, Marota je sa Mandžom sarađivao u Juventusu.

Tako bi Mandžukić, kojeg je Sari praktično izbacio iz Torina, mogao da dobije priliku da se ponovo bori za titulu u Seriji A, koju je već osvojio u četiri navrata sa "Bjankonerima".
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.