Maduro: Kina, Rusija, Indija i Turska pomažu da ne zavisimo od nafte

Izvor: B92, 27.Jul.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maduro: Kina, Rusija, Indija i Turska pomažu da ne zavisimo od nafte

Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro je izrazio zahvalnost stručnjacima iz 4 zemlje koji pomažu razvoj i restruktuiranje privrede ove latinoameričke zemlje.

"Zahvaljujem se na celokupnoj pomoći koju nam pruža Kina, za savete stručnjaka koji nam pomažu u primeni našeg ekonomskog programa. Zahvaljujem se ruskim stručnjacima, održavaju dijalog i konsultacije sa nama. Takođe se zahvaljujem stručnjacima iz Indije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turske", poručio je Maduro.

TASS prenosi da je Maduro kazao da je Venecuela započela restruktuiranje privrede kako bi ukinula zavisnost od prihoda koji dolaze od prodaje nafte.

"Imali smo deformisan ekonomski model koji nas je doveo u zavisnu poziciju", rekao je on.

Maduro je dodao da će se "Venecuela sada usredsrediti na razvoj poljoprivrednog i industrijskog sektora".

"Sami ćemo proizvoditi sve što nam je potrebno", naveo je venecuelanski predsednik.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Maduro: Kina, Rusija, Indija, Turska pomažu da ne zavisimo od nafte

Izvor: RTV Pink, 28.Jul.2019, 00:11

Venecuelanski predsednik Nikolas Maduro danas je izrazio zahvalnost stručnjacima iz četiri zemlje koji pomažu razvoj i restruktuiranje privrede ove latinoameričke zemlje.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.