MLADIĆ IZ BOSNE UBIJEN U MASAKRU U NEMAČKOJ! Ekstremista rešetao SVE REDOM, žrtve UGLAVNOM STRANCI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2020, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADIĆ IZ BOSNE UBIJEN U MASAKRU U NEMAČKOJ! Ekstremista rešetao SVE REDOM, žrtve UGLAVNOM STRANCI (VIDEO)

Među žrtvama je i konobarica rođena u Poljskoj, kao i 20-godišnji muškarac poreklom iz Turske.

Među žrtvama ekstremno desničarskog terorističkog napada u nemačkom gradu Hanau nalazi se i jedan muškarac poreklom iz Bosne i Hercegovine, objavili su nemački mediji.

Među ubijenima se nalazi i 20-godišnji muškarac poreklom iz Turske, 20-godišnjak poreklom iz BiH i konobarica rođena u Poljskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Peter Beut, ministar unutrašnjih poslova nemačke savezne države Hesen, izjavio je da je ksenofobija motiv napadača koji je izveo ekstremno desničarski teroristički napad u gradu Hanauu.

Potvrdio je da je u napadu smrtno stradalo devet, a ranjeno nekoliko osoba, od kojih jedna teže. Među stradalima je i majka napadača.

Napadač Tobias R, ekstremno desničarski terorista, pronađen je mrtav u kući u operaciji koju je izveo tim specijalne policije. Kraj njega pronađeno je i telo njegove 72-godišnje majke sa prostrelnim ranama.

Napadač je posedovao dozvolu za lov, a kasnije je pronađeno i pismo i videoporuka koju je ostavio iza sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.