Leonardo odredio cenu, Milan spreman da se odrekne veziste!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo odredio cenu, Milan spreman da se odrekne veziste!

Svi su mislili da će ostati, ali izgleda da nije baš toliko neophodan.

Pominjalo se da su neki klubovi zainteresovani za Hakana Čalhanoglua, ali je isto tako bila i informacija da Milan želi da ga zadrži. Ipak, sada su se stvari promenile, i Leonardo je spreman da proda ovog fudbalera, ali samo ako stigne prava ponuda.

Milanu je potreban novac kako bi doveli određena pojačanja i uspeli da obezbede mesto u Evropi do kraja šampionata.

Borini će najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti prodat Kinezima za relativno veliki novac, a ukoliko neko želi Čalhanoglua, moraće da plati minimum 20 miliona evra.

Turski reprezentativac je 2017. godine obukao dres "Rosonera", a oni su Leverkuzenu platili 24 miliona evra za njegov potpis. Ovog leta su odbili ponudu Red Bul Lajpciga koja je iznosila 30 miliona evra i sada su shvatili da su napravili ogromnu grešku.

Lajpcig je ponovo zainteresovan za dovođenje ovog igrača, ali više ne želi da ponudi toliko novca. Milan je spreman da sasluša sve ponude, ali Leonardo je rekao da on neće napustiti klub ukoliko neko ne ponudi 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lotito na mukama, stavio cenu, pojavio se kupac za Sergeja!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2018, 12:42

Lacio se bori za Ligu šampiona, ali u ovom trenutku lako se može desiti da ponuda stigne ove zime. I tu će Rimljani biti suočeni sa teškim izborom....Ponovo Sergej, danas italijanski mediji pišu da bi Lacio pristao na 100 miliona evra za srpski biser i da pored Milana, Mančester Junajted i dalje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.