Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavina u Turskoj, stradala dva vojnika, sedmoro povrijeđeno

ANKARA - U lavini u jugoistočnoj turskoj pokrajini Bitlis stradala su dva vojnika, a još sedam je povrijeđeno tokom vojne operacije, prenosi Rojters.

Navodi se da je turski dnevnik "Hurijet" objavio da se lavina obrušila na ekipu vojnika, pri čemu se troje vodi među nestalima, a u toku je potraga za njima.

Rojters navodi da se na jugoistoku Turske već decenijama vode borbe između Kurdistanske radničke partije (PKK) i turskih bezbjednosnih snaga.

AP prenosi da je turska agencija Dogan javila da se nesreća dseila blizu grada Hizan i da su vojnici bili u operaciji protiv boraca PKK.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.