LUKSUZ - BOLI GLAVA! Karleuša sa ćerkama na odmoru! Od ovog pogleda zastaje dah - a cena PAPRENA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 13:29

LUKSUZ - BOLI GLAVA! Karleuša sa ćerkama na odmoru! Od ovog pogleda zastaje dah - a cena PAPRENA (FOTO)

Uživaju u Turskoj!

Pop pevačica Jelena Karleuša uživa na luksuznom odnoru sa ćerkama Atinom i Nikom.

One su smeštene u jednom od najskupljih hotela u Turskoj. Jelena je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila delić čarobnog okruženja u kojem se sa devojčicama nalazi.

One se nalaze pokraj mora, u istom hotelu u kojem su Atina i Nika nedavno bile sa ocem Duškom Tošićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Sa terase, koja se nalazi na poslednjem spratu hotela, puca predivan pogled na more i brda u daljini.

Najjeftinija soba, za deset dana letovanja, u ovom hotelu košta 10.773 evra, dok ima i skupljih.

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem one odsedaju.

Jelena, Atina i Nika uživaju na luksuznoj destinaciji od koje zastaje dah, a kako izgleda predivan pogled, možete videti na fotografijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.