LIGA NACIJA: Srbija posle drame srušila Tursku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 09:15

LIGA NACIJA: Srbija posle drame srušila Tursku

Važan trijumf.

Odbojkašice Srbije pobedile su u Tursku sa 3:2 (25:19, 15:25, 20:25, 25:22, 15:13) u sedmom kolu Lige nacija u Braziliji.

Podmlađena Srbija je posle drame i velike borbe savladala starog rivala Tursku i zabeležila najvažniju pobedu od dolaska na klupu Danijela Santarelija.

U meču punom preokreta, odlučio je peti set u kome se takođe vodila velika borba, ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kraju reprezentativke Srbije ipak došle do zaslužene pobede.

U pobedničkom timu Sara Lozo i Ana Bjelica osvojile su po 18 poena. Srbija je dominirala u bloku (19:12), pa je dobila meč i pored nešto slabijeg napada i četiri osvojena poena manje od rivala.

U selekciji Turske, Hande Baladin je upisala 17 poena.

Srbija će četvrti meč u Braziliji, a osmi u Ligi nacija, odigrati u nedelju, 19. juna protiv Brazila od 15.00 časova po našem vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.