Izvor: Blic, 16.Jul.2016, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konzul u Istanbulu: Organizovan povratak srpskih državljana avionom iz Turske

- Vlada Srbije na redovnoj liniji Er Srbije, zakupila je 70 mesta. Za sada nam je prijavljeno 60 putnika, a sigurno će u avion koji poleće u 15.40 da sedne 35 putnika, koji su potvrdili svoj dolazak - kaže konzul Srbije u Turskoj Zoran Marković za "Blic".

Kako dodaje konzul, ljudi se vraćaju u Srbiju iz različitih razloga, i iz različitih krajeva Turske.

- Pre svega misle na svoje porodice i dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << im je bilo ovih dešavanja. Nema panike, ali nikom nije lako - objašnjava Marković.

On je za RTS rekao da se situacija u Istanbulu stabilizovala i podsetio da su danas sletela dva aviona, jedan "Er Srbije", čarter let rano jutros, jedan popodne koji su doveli nove grupe naših gostiju, a prethodne vratili za Srbiju, prenosi RTS.

.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.