KOŠTALA IH POBEDA: Manćini ne može da računa na njega u sledećem meču (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 15:05

KOŠTALA IH POBEDA: Manćini ne može da računa na njega u sledećem meču (FOTO)

Zbog povrede zamenjen u poluvremenu meča protiv Turske.

Fudbaleri Italije ubedljivom pobedom protiv Turske započeli su takmičenje na Evropskom prvenstvu, ali su istovremeno doživeli i peh pošto se povredio Alesandro Florenci.

Desni bek reprezentacije zamenjen je na poluvremenu zbog povrede lista i selektor Italijana Roberto Manćini newće moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da računa na njega za duel protiv Švajcarske.

🚨🚑 Titulaire au poste de latéral droit, Alessandro #Florenzi était sorti à la mi-temps. @SkySport explique que Florenzi souffre d’une contracture au mollet et qu’il est d’ores et déjà forfait pour le match contre la #SUI.#VivoAzzurro #ITA pic.twitter.com/wRaHLMwgfX

— Nazionale FRA ⭐️⭐️⭐️⭐️ (@VivoAzzurroFR) June 12, 2021

Lekarski pregledi su pokazali da Florencijeva povreda nije ozbiljnije prirode, ali Manćini ipak ne želi ništa da rizikuje i ostaviće Florencija van sastava. On će biti na svakodnevnim terapijama i na dnevnoj bazi će se procenjivati mogućnost povratka u tim.

Belgiju mnogi smatraju favoritom za osvajanje EURO 2020, a koliko je to realno možda vidimo već večeras (21.00) kada igraju sa Rusijom u Sankt Peterburgu. Kvota na Belgiju je 1,80, na Rusiju 4,70, a na iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Rusija

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.