Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2017, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD VIDI DANILOVIĆA NIJE MU DOBRO: Belineli i o Bogdanu, a oduševio se kakvo mišljenje Srbin ima o njemu

Košarkaška reprezentacija Srbije u sredu igra meč četvrtfinala na Eurobasketu u Turskoj, a rival je uvek neugodna Italija sa Markom Belinelijem na čelu.

NBA igrač je doveo Italijane do osam najboljih ekipa na Starom kontinentu, a sada sledi duel sa Srbijom. Kada se pomene naša zemlja, evo na koga pomisli Marko Belineli.
– Sećam se vremena kada je Danilović igrao u Bolonji, bilo je to nešto prelepo. On je jedan od mojih omiljenih igrača, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << iskreno. Sreo sam ga pre dva dana i bio sam malo nervozan. Ipak je to Danilović – rekao je Belineli specijalnom izveštaču Novosti.
Fenomenalni šuter je potom pohvalio ‘prvu pušku’ srpskog tima Bogdana Bogdanovića.
– Srbija igra izvanrednu košarku. Igrači su dugo zajedno, igraju timski i u napadu i u odbrani, imaju dobre centre. Bogdanović je izrastao u lidera ove ekipe. Odličan je strelac, ume sam da napravi sebi priliku za koš, ali i da uposli saigrače.
Bogdan Bogdanović je tokom dana istakao da je Marko Belineli neverovatan strelac, te mu je bivši igrač Sakramenta, gde će Srbin igrati naredne sezone, odgovorio.
– O, hvala mu na tome. Trudim se da igram košarku najbolje što znam, da pobedimo, da budem koristan za ekipu, da igram odbranu još bolje. Jednostavno, volim košarku.
The post KAD VIDI DANILOVIĆA NIJE MU DOBRO: Belineli i o Bogdanu, a oduševio se kakvo mišljenje Srbin ima o njemu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Turska,   NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.