Izvor: Blic, 13.Mar.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvestilac EP za Tursku: EU da prekine pregovore sa Erdoganom

Izvestilac Evropskog parlamenta za Tursku Kati Piri rekla je danas na plenarnoj sednici Evropskog parlamenta da bi EU trebalo da prekine pregovore sa Turskom zbog kršenja ljudskih prava u toj zemlji.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"EU bi trebalo da prekine pregovore sa Erdoganom"

Izvor: B92, 13.Mar.2019

Strazbur -- Izvestilac Evropskog parlamenta za Tursku Kati Piri kaže da bi EU trebalo da prekine pregovore sa Turskom zbog kršenja ljudskih prava..."Ovo ćutanje Saveta podgreva Erdoganov autoritarni režim, kao i razočaranost demokratskih snaga u Turskoj", rekla je holandska poslanica i izvestilac...

Nastavak na B92...

Izvjestilac EP za Tursku: EU da prekine pregovore sa Erdoanom

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2019

STRAZBUR - Izvjestilac Evropskog parlamenta za Tursku Kati Piri rekla je na plenarnoj sjednici Evropskog parlamenta da bi EU trebalo da prekine pregovore sa Turskom zbog kršenja ljudskih prava u toj zemlji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.