Merjem Uzerli uz latino zavodnika: Iz zagrljaja sultana pravo u Meksiko

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merjem Uzerli uz latino zavodnika: Iz zagrljaja sultana pravo u Meksiko

Iz turske u meksičku seriju! Merjem Uzerli, koja je glumila Hurem, vraća se na male ekrane i uskoro ćemo je gledati sa poznatim glumcem.

Merjem Uzerli je osvojila srca gledalaca zahvaljujući ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" i od tada sa nestrpljenjem iščekujemo njene nove angažmane. U međuvremenu, glumica je bila u fokusu javnosti i zbog privatnog života koji joj nije išao na ruku.

Povratak u stilu mogla bi joj doneti uloga u meksičkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mini-seriji koju će ostvariti uz jednog od najpoznatijih meksičkih glumaca. Transfer iz turske u meksičku seriju zvuči fascinantno!

Ulogom koju je Uzerli ostvarila u istorijskom spektaklu (2010.- 2013.) postigla je munjevit glumački proboj, međutim, dugo nije bilo vesti o glumačkom angažmanu Merjem Uzerli, ali sada je, bar prema pisanju stranih medija, ova turska glumica nemačkog porekla spremna na povratak na male ekrane i to zahvaljujući, omiljenom glumcu iz meksičkih telenovela, Fernandu Kolungi ("Esmeralda").

Naime, Merjem će navodno baš uz Fernanda zaigrati glavnu ulogu u meksičkoj mini- seriji, još nepoznatog naslova.

Sudbonosan je bio susret na Kana Dorado Film festivalu koji je održan početkom ove godine, na kojem je Merjem osvojila nagradu za glumicu godine, ali čini se i Fernanda koju ju je upoznao s producentima meksičke mini-serije u kojoj će i sam glumiti.

Merjem je, prema pisanju stranih medija, prihvatila predlog da glumi u seriji koja će se prikazivati u Meksiku.

U periodu od 2011. do 2013. glumica je postala neverojatno popularna u Turskoj, istočnoj Europi i na Bliskom istoku. Međutim, 2013. napustila je snimanje serije zbog zdravstvenih razloga. Za vreme snimanja "Sulejmana Veličanstvenog", započela je ljubavnu vezu sa 17 godina starijim biznismenom Kanom Atesom, s kojim je i zatrudnela.

Kan nije hteo da Merjem zadrži dete, a glumica je upaala u depresiju zbog koje je napustila Tursku i vratila se u rodni Berlin gde je 2014. sebi rodila devojčicu.

Da joj je kćerkica centar sveta, vidi se i na društvenim mrežama gde samohrana mama Merjem redovno kači simpatične objave i fotografije na Instagramu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.