Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2018, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski vaterpolisti "rastavili" Tursku

Vaterpolisti Hrvatske deklasirali su Tursku rezultatom 23:2 u drugom kolu grpne faze Evropskog prvenstva.

"Barakude" su bile neumoljive pa Turskoj nisu dale nikakve šanse. Već u prvoj četvrtini vidjelo se da Turci nemaju šta da traže u ovom meču, jer su Hrvati poveli sa 4:0.

U drugoj dionici "barakude" su dozvolile protivniku da postigne pogodak, ali su postigle sedam, pa je već tada sve bilo riješeno. Za Turke ni treća četvrtina nije bila ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bolja. Primili su šest, a postigli samo jedan, pa su Hrvatski vaterpolisti u posljednji period ušli sa rezultatom 17:2.

Tu se nisu zaustavili i nastavili su da melju protivnika, postigli još šest golova i sigurno došli do prvog mjesta na tabeli sa dvije pobjede. U prvom kolu su savladali Holandiju sa 15:8, dok je Turska još gore prošla u prvom kolu protiv Grčke koja ih je savladala sa 27:1.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.