Hrišćani su egoisti: Turski ambasador održao skandalozan govor, pa se posebno osvrnuo na Božić

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2020, 12:26

Hrišćani su egoisti: Turski ambasador održao skandalozan govor, pa se posebno osvrnuo na Božić

Čejhun je govorio na proslavi u organizaciji jednog bečkog udruženja, koje je blisko turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu.

Ambasador Turske u Austriji Ozan Čejhun nazvao je hrišćane "egoistima" i uporedio Božić i Bajram, navodeći da se hrišćani za praznike "povuku u svoja četiri zida" i ne dele poklone kao muslimani.

Čejhun je, u svom obraćanju na jednog proslavi ramazanskog Bajrama, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je "Božić egoističan".

- Oni (hrišćani) ne organizuju nikakve manifestacije kao mi. Na primer za Božić. Oni to proslavljaju na egoističan način i povlače se u sopstvena četiri zida, ne dele poklone kao mi - rekao je on.

Na tom skupu uručene su namirnice i bonovi u vrednosti od 200 evra turskim studentima u Austriji, kao pomoć turske države.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nakon izjave da je Božić egoističan praznik turski ambasador u Austriji pozvan na razgovor

Izvor: RTS, 27.Maj.2020, 12:26

Ambasador Turske u Austriji Ozan Čejhun pozvan je na razgovor u Ministarstvo za integracije Austrije zbog svoje negativne izjave o hrišćanskom prazniku Božiću. . Ozan Čejhun je, na proslavi Ramazanskog bajrama, u organizaciji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.