Hitan telefonski razgovor Vučića i Erdogana

Izvor: RTS, 08.Sep.2018, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitan telefonski razgovor Vučića i Erdogana

Za vreme govora na Biznis forumu u Leposaviću, predsednik Aleksandar Vučić rekao je da ima hitan telefonski poziv od predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
Sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa političkim predstavnicima Srba sa KiM u Zvečanu, koji je trebalo da počne u 20.30 kasnio je zato što je Vučić, kao što je najavio, imao telefonski razgovor sa turskim predsednikom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Vučić je prethodno, u govoru na Biznis forumu, rekao da je dobio informaciju da Erdogan želi da se čuje s njim telefonski.
Istakao je da će mu se on prvom prilikom javiti – zato što se, kako kaže, i Erdogan njemu odazove odmah, na svaki poziv.
Detalji razgovora nisu poznati.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.