HOROR U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Alisu (12) usisala pumpa u bazenu! Dete umrlo u najstrašnijim mukama! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U OMILJENOM SRPSKOM LETOVALIŠTU: Alisu (12) usisala pumpa u bazenu! Dete umrlo u najstrašnijim mukama! (VIDEO)

Alisin otac i ostali gosti bezuspešno su pokušavali da otmu dece iz podivljale cevi, a svedoci pričaju da je problem to što zaposleni u hotelu nisu znali gde se pumpa isključuje!

Stravičan događaj desio se u Bodrumu, omiljenom letovalištu Srba u Turskoj, kad je malu Ruskinju Alisu Adamovu, koja se bezbrižno brčkala u bazenu, usisala bazenska pumpa i 15 minuta je držala pod vodom!

«Алиса умерла»: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << пострадавшую в турецком бассейне 12-летнюю россиянку не спасли

Алиса Адамова, пострадавшая в бассейне в турецком городе Бодрум... https://t.co/kUjDGY61vf

— Информационное Агентство "365 дней" (@NEWS365biz) August 28, 2019

Dete se davilo 15 minuta dok nisu uspeli da je iščupaju sa sve jednim delom pumpe!

Dok su čekali Hitnu pomoć, oživljavali su je tehnikom usta na usta, ali tek su lekari uspeli da joj ponovo pokrenu srce.

Malena je odvezena u bolnicu, Rusija je odmah poslala tim lekara da pomogne, a u jednom trenutku izgledalo je da će se hrabra devojčica izvući.

12-летняя петербурженка Алиса Адамова вчера скончалась в Турции

18 августа девочку затянуло в дренажную трубу бассейна отеля «Санхилл»в турецком Бодруме.

Она пережила 4 комы и с момента происшествия в сознание не приходила

Очень печально. Соболезнуем родителям😢💐🕯 pic.twitter.com/vMwSXGwusZ

— 🇷🇺 Питерская ватница (@MuzPit106) August 29, 2019

Međutim, mali organizam nije uspeo da se izbori sa velikim oštećenjima nastalim tokom 15 minuta davljenja u vodi, i Alisa je preminula 11 dana kasnije.

Ovaj horor dogodio se 18. avgusta u hotelu "Sanhil" (Sunhill). Gosti kažu da u trenutku nesreće na bazenu nije bilo nijednog jedinog spasioca.

- Panično smo dozivali osoblje hotela da isključe pumpu, ali niko se nije odazvao - priča potreseni poljski turista Tomaš Grušalski, koji je pomagao u spasavanju male Alise, koja je živela u Sankt Peterburgu.

- Alisina desna ruka bila je zaglavljena u cevi, dete je bilo zarobljeno pod vodom. Trebalo im je deset minuta da isključe pumpu, pa ni tad nismo uspeli odmah da je izvučemo - kaže on i poziva turiste da izbegavaju ovaj hotel zbog "nekompetencije osoblja" koje je još, kako kaže, "pokušalo da okrivi majku!".

- Moja osmogodišnja ćerka, koja je sve to gledala, još ne može da se izbori sa onim što je videla - kaže Grušalski.

Majka nesrećne devojčice, Natalija Adamova, kaže da su tek sedmorica gostiju i njen muž zajednički uspeli da slome cev i izvuku Alisu na površinu.

Rusija zahteva da se ustanovi ko je kriv za ovu tragediju i lošu bezbednost u hotelu i da krivci budu odgovarajuće kažnjeni.

Ruska diplomatija zahteva od Turske da reaguje.

- Moraju da nauče lekciju o bezbednosti. Ta pumpa je smrtonosna zamka - slaže se očajni Alisin otac Andris.

BONUS VIDEO: Ukoliko vas napadne ajkula ovo je JEDINA ispravna reakcija ukoliko želite da PREŽIVITE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.