Grujić se ne vraća na Enfild, ostaje u Bundesligi ili ide u Tursku

Izvor: RTS, 21.Jun.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujić se ne vraća na Enfild, ostaje u Bundesligi ili ide u Tursku

Srpski vezni fudbaler Marko Grujić ni ove sezone neće biti u sastavu Liverpula jer prvak Evrope planira da ga pošalje na novu pozajmicu.
Nemački mediji pišu da će do kraja sledeće nedelje biti poznato gde će otići Grujić, kojeg Herta hoće da zadrži novom pozajmicom, a zainteresovani su još Verder iz Bremena i Galatasaraj.

Klub sa Enfilda, koji ga je platio Crvenoj zvezdi u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 2016. godine sedam miliona evra, nema nameru da napravi izlazni transfer, već ponovo privremeno pusti Grujića.
Bivši Zvezdin đak prossle sezone je ostavio dosta dobar utisak partijama u Herti, bez obzira što je imao probleme sa povredama.
Veruje se da je Grujich najbliži Verderu, posebno što iz Liverpula smatraju da Galatasaraj nije idealna sredina za njegov razvoj.
Pogledaj vesti o: Turska,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.