Fudbaleri Radničkog remizirali sa Akronom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 21:53

Fudbaleri Radničkog remizirali sa Akronom

Fudbaleri niškog Radničkog remizirali su sa ruskim Akronom iz Toljatija rezultatom 1:1 (1:1), u četvrtoj kontrolnoj utakmici na pripremama u Turskoj. Niški tim je poveo golom Mitrovića, ali je ruski drugoligaš uspeo da izjednači u 35. minutu. Radnički će do kraja boravka u Turskoj odigrati još jedan meč sa poljskim drugoligašem LKC iz Lođa.

Na terenu u turskom gradu Belek Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se pokazao na početku kao bolji rival, pa je već u 14. minutu poveo rezultatom 1:0, a pogodak je postigao mladi Mitrović. Međutim, tokom prvog poluvremena ruski Akron je izjednačio, što je na kraju bio i konačan rezultat. Pogodak za Radnički postigao mladi Mitrović; foto: FK Radnički

Drugo poluvremen nosilo je 5 novih šansi za niški tim, ali i pored dobre igre, nijedna lopta se nije našla u golu protivničke ekipe.

Celokupnom utakmicom bio je zadovoljan i trener Vladimr Gaćinović, ali je istakao da je, ipak, velika šteta što njegov tim nije iskoristio mnogobrojne šanse u drugom poluvremenu, ali zbog prijateljske utakmice, naveo je da rezultat nije bio prioritet.

Pošto nas već u četvrtak očekuje novi meč, danas sam dao priliku većem broju igrača, a ovi mladi su imali priliku da se dokažu protiv dobrog rivala. Napredak se vidi. Iz meča u meč smo sve bolji i stabilniji, a cilj je da top formu dostignemo 6. februara, kada nas čeka gostovanje Metalcu u sklopu Superlige Srbije- rekao je Gaćinović.

Radnički je u prvoj postavi u susretu sa Akronom nastupio u sastavu: Kojić, Ćirković, Stanković, Bjeličić, Živković, Šljivić, Trifunović, Pantelić, Đurić, Mitrović i Đuričin. Tokom drugog poluvremena šansu su dobili: M. Kovačević, Modu, Spasić, A. Kovačević, Marković, Dušanić, Stojković, Gavrić i Jovanović.

Inače, tim sa Čaira je pre duela protiv Akrona odigrao tri kontrolna meča u Turskoj. Izgubio je od poljske Jagelonije (0:3) i ruske Alanije (3:5), a potom je savladao ukrajinski Inhulec (2:1).

Radnički očekuje još jedan meč u četvrtak od 14 sati, a rival Nišlijama biće poljski drugoligaš LKC iz Lođa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.