Fener u očajnoj formi, ali nišani vrhunsko pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener u očajnoj formi, ali "nišani" vrhunsko pojačanje!

Kakvi su izgledi da Fenerbahče u trenutnoj situaciji dobije bitku za vezistu Čelsija?

Milanu su potrebna pojačanja, ali najveći problem im je novac, zbog finansijskog fer pleja.

"Rosoneri" su doveli Paketu, ali žele još napadača i vezistu. Pominju se i prodaje Čalhanoglua i Borinija.

Fabregas je Leonardova prva želja, ali španskog vezistu bi mogao da im preotme Fenerbahče. Turski tim se uključio u trku za ovog fantastičnog fudbalera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobija vrlo malo prilika kod novog trenera Čelsija.

Sari je spreman da proda Fabregasa, a Milan se uzda u dobre odnose iz prošloti. Ipak, italijanski tim je spreman da dovede Fabregasa na pozajmicu, uz pravo otkupa, dok Fener želi da plati obeštećenje odmah.

Turci se nadaju da bi ovaj detalj mogao da preokrene stvari u njihovu korist i tako dovedu fantastičnog igrača.

Problem bi mogla da predstavlja očajna sezona Fenera i činjenica da se na kraju 2018. godine nalaze u zoni ispadanja, pa se postavlja pitanje da li Fabregas ima aspiracije da karijeru nastavi u timu sa takvim problemima.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Arsenal dovodi pojačanje iz La Lige, trener ga nazvao "biserom"!

Izvor: Sportske.net, 31.Dec.2018

Emeri će morati dosta novca da spremi kako bi ga doveo u Arsenal...Trener Arsenala zna da je odbrana najveći problem i da mora još dosta da se radi na ovom timu kako bi on izgledao baš onako kako Emeri želi, a i da bi se uključili u trku za trofejima...Ipak, Emeri smatra da su mu potrebna pojačanja...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.