Fener i oslabljen RAZBIJA! Gudurićeva dominacija u derbiju!

Izvor: Sportske.net, 09.Maj.2019, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fener i oslabljen RAZBIJA! Gudurićeva dominacija u derbiju!

Poraz od Banvita nije ostavio traga na ekipu Željka Obradovića.

U šampionatu Turske odigran je derbi 27. kola u kojem je Fenerbahče kao domaćin savladao ekipu Galatasaraja rezultatom 90:67!

Tim Željka Obradovića je tako stigao do 23. trijumfa od početka sezone u Superligi i do kraja ligaškog dela vodiće borbu sa Efesom za prvu startnu poziciju u plej-ofu.

S druge strane, Galatasaraj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je u prethodnom periodu bio u seriji pobeda, koja je večeras prekinuta, pa ovaj tim sada ima učinak od 17 pobeda i 10 poraza.

Pisali smo i danas, Fenerbahče ima velikih kadrovskih problema zbog povreda nekolicine igrača, pa ni za današnju utakmicu trener Obradović nije mogao da računa na Lovernja, Datomea, Kalinića i Veselog.

Ali, zato je situaciju pod kontrolom držao sjajni Marko Gudurić, koji je sa 23 postignuta poena (6/9 za dva, 2/3 za tri poena) bio igrač utakmice, uz po tri skoka i asistencije. Pratili su ga Slukas i Duverioglu sa po 15 poena.

U ekipi Galatasaraja najefikasniji je bio Vebster sa 16 poena.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.