Everton spakovao novogodišnji poklon od 20.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2017, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Everton spakovao novogodišnji poklon od 20.000.000 evra!

Dogovoren prvi zimski transfer na Godisonu

Vratio se Everton u gornju polovinu tabele posle odlaska Ronalda Kumana, ali odgovorni na Gudison Parku nisu potpuno zadovoljnim trenutnim stanjem i planiraju da dodatno ojačaju tim za drugi deo sezone. A kako stvari stoje, novogodišnji poklon navijačima, ali i novom treneru Semu Olardajsu trebalo bi da bude najbolji igrač Bešiktaša - Čenk Tosun.

Kako javlja turska državna televizija NTV Spor, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i nekoliko ostrvskih medija, Tosun će 99 odsto karijeru nastaviti u Evertonu, a za to će biti potrebno da Bešiktaš prihvati izdašnu ponudu od 20.000.000 evra.

Navodno, Tosun je već prihvatio sve uslove saradnje sa Evertonom, ali se detalji i dalje čuvaju u tajnosti. Njegova želja za igranjem u Premijer ligi izgleda je nadjačala mogućnost da se bori za novu titulu u Turskoj, iako se branilac titule posle tačno pola sezone nalazi na i dalje dostižnih šest bodova zaostatka u odnosu na prvoplasirani Bašakšehir.

U igri za potpis najboljeg strelca Bešiktaša su se poslednjih sedmica najviše pominjali Njukasl i Kristal Palas, ali problem je taj što Rafaelu Benitezu sve zavisi od toga da li će i koga prodati na zimu, kako bi mogao da kupuje, dok Kristal Palas posle ambicioznog troška letos ostao bez adekvatnih rezultata, ali teško je da će finansijski moći da parira Evertonu.

Tosun je u Bešiktaš stigao 2014. godine kao slobodan igrač iz Gacijantepa, kada je potpisao petogodišnji ugovor.

Sada će dobre igre u dresu crno-belih i dve uzastopne titule, u kojima je ostavio dubok trag, doći na naplatu.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.