Erdogan: Nema turskog da zemljama koje podržavaju terorizam

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022, 14:26

Erdogan: Nema turskog "da" zemljama koje podržavaju terorizam

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da prošlonedeljni razgovori sa finskim i švedskim delegacijama nisu bili na očekivanom nivou i da Ankara ne može da kaže "da" zemljama koje podržavaju terorizam da uđu u NATO, javila je danas turska državna televizija TRT aber.

Turska se protivi pridruživanju Švedske i Finske Alijansi, a navodi se da je Erdogan rekao novinarim, po povratku iz jučerašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << posete Azerbejdžanu, da te zemlje nisu ni poštene, ni iskrene, preneo je Rojters.

"Sve dok je Tajip Erdogan na čelu Republike Turske, definitivno ne možemo reći 'da' ulasku u NATO zemljama koje podržavaju terorizam", istakao je on.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Erdoan:Nema turskog "da" zemljama koje podržavaju terorizam

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2022

ISTANBUL - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdoan izjavio je da prošlonedeljni razgovori sa finskim i švedskim delegacijama nisu bili na očekivanom nivou i da Ankara ne može da kaže "da" zemljama koje podržavaju terorizam da uđu u NATO, javila je danas turska državna televizija TRT aber.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.