Izvor: Scandal.rs, 26.Mar.2019, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emina Jahović progovorila o bivšem mužu i ono što je rekla biće šok i za njega, a onda oplela po bogatom turskom milijarderu!

Emina Jahović se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala ali je njihov odnos danas kao da su brat i sestra i nema nikakve zle krvi između njih, i to zbof njihovih sinova. Emina je istakla da su joj je sreća njenih sinova najvažnija u životu i zato se trudi da očuva dobre odnose sa bivšim The post Emina Jahović progovorila o bivšem mužu i ono što je rekla biće šok i za njega, a onda oplela po bogatom turskom milijarderu! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Emina Jahović progovorila o bivšem mužu, a ono što je rekla iznenadilo je mnoge

Izvor: B92, 26.Mar.2019

Pevačica Emina Jahović se razvela od turskog pevača Mustafe Sandala, ali je njihov odnos danas civilizovan zbog njihova dva sina...Emina je istakla da joj je sreća njenih sinova najvažnija u životu i zato se trudi da očuva dobre odnose sa bivšim suprugom Mustafom..."Mustafa i ja imamo zajednički...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.