Emeri odustao od Turčina, ima rešenje u svojim redovima

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emeri odustao od Turčina, ima rešenje u svojim redovima

Arsenal je veoma aktivan na transfer pijaci, krpe se rupe koje je ostavio Venger, ali izgleda da je jedan problem rešen na najbolji mogući način.

Unaj Emeri je ovog leta dobio pet pojačanja, u klub su stigli Lukas Toreira (Sampdorija), Bernd Leno (Leverkuzen), Sokratis (Dortmund), mladi Guenduzi (Lorijen) i Stefan Lihštajner (Juventus).

Dugo se šuškalo da bi put "Emirejtsa" trebalo da krene i mladi turski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << internacionalac iz Frajburga Čaglar Sojundžu.

Ipak, prema poslednjim informacijama, izgleda da je Emeri odustao od mladog Turčina, jer veruje da u svojim redovima ima bolje rešenje. Sojundžu bi tako mogao da završi u madridskom Atletiku.

Naime, španski stručnjak je impresioniran Kalumom Čejmbersom i ukazaće mu šansu naredne sezone.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je u Severni London stigao 2014. godine iz Sautemptona.

Sezonu 2016/17 je proveo na pozajmici u Midlsbrou, a u dresu Arsenala je upisao 83 zvanična nastupa.

Nije dobio previše prilika, videćemo da li će opravdati Emerijevo poverenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.