ERDOGAN ĆE DA PROKLJUČA: Amerika spremila listu sankcija Turskoj, čeka se pogrešan potez

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ERDOGAN ĆE DA PROKLJUČA: Amerika spremila listu sankcija Turskoj, čeka se pogrešan potez

Tenzija između članica NATO i dalje raste!

Američki ministar finansija Stiven Mnučin izjavio je danas da administracija predsednika Donalda Trampa ima spremnu listu sankcija za Tursku, ali je za sada zadovoljna prekidom vatre u Siriji, zbog kojeg su ukinute prethodne sankcije.

Mnučin je u intervjuu u Saudijskoj Arabiji rekao da je razvijena lista dodatnih ciljeva za potpredsednika Majka Pensa koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pregovarao sa Ankarom o prekidu vatre.

Dodao je da bi, da razgovori nisu bili uspešni bile uvedene finansijske sankcije, prenose mediji.

- Odgovor je da još uvek imamo tu listu. Nemam razloga da ošekujem da ćemo morati da je koristimo, jer smo zadovoljni načinom na koji dogovor funkcioniše - rekao je Mnučin.

RAKETNI KIŠOBRAN Ovako na delu izgleda "PANCIR", PVO sistem koji će Srbija kupiti od Rusije (VIDEO)
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.