Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNO: Goran Dragić iznenadio majku Dražena Petrović u emisiji uživo (VIDEO)

Ceo svet priča o samo jednom košarkašu, reč je o Goranu Dragiću, momku koji je Sloveniji doneo zlato na Eurobasketu u Turskoj.

U jednoj od emisija posvećenoj velikom upsehu Slovenaca gošća je bila majka legendarnog Dražena Petrovića, Biserka. Ona je posle velikog uspeha ‘dežele’ namenila dres pokojnog sina Goranu, a ovaj je rešio da uzvrati. Dragić se pojavio uživo u emisiji i Biserki >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poklonio svoj dres sa brojem ‘tri’. Pao je zagrljaj, emocije su proradile, bilo je i suza. Ipak, jedna divna slika…

The post EMOTIVNO: Goran Dragić iznenadio majku Dražena Petrović u emisiji uživo (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.