Izvor: Press, 21.Jan.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMINA POTVRDILA DA SE POMIRILIA S TURSKIM MILIONEROM: Pevačica se obratila javnosti prvi i poslednji put!

Eminu u Turskoj mediji prate u stopu
Pevačica  Emina Jahović na kratko je prekinula ljubavnu vezu sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, a sada je konačno priznala da su se pomirili.
Naime, Eminu u Turskoj mediji prate u stopu pa su je tako nedavno sreli u jednom tržnom centru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a nisu mogli da je ne pitaju za obnovljenu romansu koju su svi videli na društvenim mrežama jer je Emina počela ponovo da lajkuje Sadetinove fotografije, baš kao i on njene.


foto: Printscreen Youtube
Eminu je TV ekipa pokušala da zaustavi ali im se ona obratila samo u hodu.
- Idem na skijanje sa decom, pa sam kupila nekoliko stvari koje su nam neophodne za put - izjavila je pevačica, a na pitanje da li se pomirila sa Sadetinom odgovorila je:
- Da. Ja uglavnom ne govorim o ovim stvarima za medije, ali vi ste tako slatki, pa ću vam reći. Evo, prvi i poslednji put ću reći – srećna sam. Mnogo sam srećna.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.