Izvor: Radio 021, 06.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka upala u provaliju, prihvatila spasavanje tek kad joj je pronađen mobilni

Spasilačke ekipe izvukle su devojku koja se survala u provaliju na obroncima planine Uludag u turskoj Bursi.

Ona je pristala da joj spasioci pruže pomoć tek kada su pronašli njen izgubljeni mobilni telefon.

Meštani su pronašli 25-godišnju Serpil kako traži pomoć iz 20 metara duboke provalije na obroncima planine, pa su na mesto nesreće pozvali policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Spasioci su se niz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << užad spustili do žene, ali je ona odbila pomoć jer joj je ispao mobilni telefon.

Posle 20-minutne potrage, spasioci su u suvom lišću pronašli telefon, a unesrećena Serpil se oraspoložila i pristala je da je spasioci konopcima izvuku na sigurno.

Lakše povređena devojka je potom odbijala pomoć ambulantne ekipe koja je ipak uspela da je nagovori da ode na lekarski pregled u bolnicu.

Očevici tvrde da je najverovatnije bila u pripitom stanju. 

Autor: Anadolija

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.