Defanzivac napušta Enfild u januaru, poznato i gde se seli?

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac napušta "Enfild" u januaru, poznato i gde se seli?

Kako stvari stoje, rotacija u zadnjoj liniji Liverpula će od januara biti slabija za makar jednog igrača.

Alberto Moreno već duži vremenski period nije u planovima Jirgena Klopa.

Davao mu je Nemac šansu minulih sezona, ali on nikako nije uspevao da je iskoristi, ostao je u klubu kao rezervna varijanta za levi bok u odbrani, ali se čini da je došlo vreme za rastanak.

Naime, Fenerbahče je pokazao ozbiljno interesovanje za njegove usluge i sva je prilika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da će pokušati da ga dovedu već u januaru.

Turski gigant je očajno otvorio sezonu, ceh je platio trener Filip Koku, kojeg je nasledio njegov asistent Irvin Kuman, a brat selektora reprezentacije Holandije je po svemu sudeći dobio poverenje uprave i nastaviće da predvodi ekipu.

Fener je zainteresovan i za defanzivca Rome, više o tome OVDE.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.