Da li se Pavkov sutra oprašta od Zvezde? Dva kluba u igri, koliko bi Zvezda mogla da zaradi?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se Pavkov sutra oprašta od Zvezde? Dva kluba u igri, koliko bi Zvezda mogla da zaradi?

Tek što je golgeterski proradio, stiže najava o njegovom mogućem odlasku iz Zvezde.

Milan Pavkov je sinoć protiv subotičkog Spartaka odigrao odličan meč, obeležio ga sa dva postignuta gola, pa navijači crveno-belih sada očekuju da upravo on bude Milojevićev faktor iznenađenja i u Slovačkoj protiv Spartaka iz Trnave.

Ali, u iščekivanju ove utakmice, pojavile su se nove informacije u vezi Pavkova, s obzirom da za njega postoji interesovanje iz Turske.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
''Kurir'' danas prenosi da su u pitanju dva turska kluba, Ahisar i Ankaragudžu, čiji su skauti sinoć gledali utakmicu koju je Zvezda dobila sa 3:0, a u kojoj je Pavkov imao glavnu ulogu.

I jedni i drugi su u ovom trenutku u deficitu sa napadačima i žele što pre da popune tu prazninu, s obzirom da je sezona u Turskoj već počela. Ukoliko budu dovoljno konkretni i uporni, možda za Pavkova sutra bude oproštajna utakmica u Zvezdinom dresu.

Ono što je takođe bitna informacija u celoj priči jeste koliko bi Zvezda mogla da zaradi od eventualnog transfera.

Pomenuti izvor prenosi da crveno-beli traže milion evra, od čega bi 30 posto pripalo Radničkom iz Niša, a da bi Pavkov u Turskoj mogao da zaradi oko 500.000 evra godišnje.

Sličnih spekulacija je već bilo tokom leta, a do kraja nedelje videćemo da li je ovoga puta ova priča realnija. Pogotovo što je Zvezda pre nekoliko dana dovela još jednog napadača, Brazilca Džonatana Kafua koji tek treba da debituje...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.