DRAMATIČNO SPASAVANJE NA CRNOM MORU: Satima vadili ljude sa nasukanog teretnjaka u Tusrkoj! Zaglavio se na putu za Rusiju! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 19.Dec.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO SPASAVANJE NA CRNOM MORU: Satima vadili ljude sa nasukanog teretnjaka u Tusrkoj! Zaglavio se na putu za Rusiju! (VIDEO)

Turski obalski tim za vanredne situacije spasao je 16 članova posade teretnog broda koji se nasukao u Crnom moru, a ta dramatična operacija trajala je nekoliko sati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

U Turskoj spaseno 16 članova posade teretnog broda

Izvor: B92, 20.Dec.2018, 01:27

Turski obalski tim za vanredne situacije spasao je 16 članova posade teretnog broda koji se nasukao u Crnom moru. Dramatična operacija trajala je nekoliko sati...Brod "Natalija", koji je plovio pod zastavom Komorskih ostrva, plovio je po nemirnom moru na putu od Rusije prema Istanbulu, prenosi AP...Brod...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.