Izvor: Blic, 15.Jul.2020, 13:43

Četiri godine od POKUŠAJA PUČA u Turskoj: "Teroristi bi tada u potpunosti srušili vlast da su bili dovoljno jaki za to" (FOTO)

Na današnji dan pre četiri godine u Turskoj je izvršen pokušaj državnog udara, za koji je zvanična Ankara optužila organizaciju FETO sveštenika Avdulaha Gulena, koji je u egzilu u SAD, a predsednik Redžep Tajip Erdogan je tim povodom izjavio da bi teroristi tada u potpunosti srušili vlast da su bili dovoljno jaki za to.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četiri godine od POKUŠAJA PUČA u Turskoj: Erdogan obeležio Dan demokratije i nacionalnog jedinstva (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020

Ne bi oklevali da ubiju predsednika, da su bili dovoljno jaki..Na današnji dan pre četiri godine u Turskoj je izvršen pokušaj državnog udara, za koji je zvanična Ankara optužila organizaciju FETO sveštenika Avdulaha Gulena, koji je u egzilu u SAD, a predsednik Redžep Tajip Erdogan je tim povodom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.