Izvor: Press, 20.Avg.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici otkrili zlato u frižideru

Na Gradini ne popušta pažnja. Nakit vredan oko 5 miliona dinara, bio je u plastičnoj flaši prerezanoj na pola, ispod namirnica i vode
Foto: Uprava carine

UPRKOS uobičajenim gužvama i dugotrajnom čekanju na prelaz iz srbije u bugarsku i obrnuto, uzrokovanom sezonom godišnjih odmora, pažnja zaposlenih na gradini ne popušta.
Carinici i Policija na ulaznoj strani ovog prelaza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prvog dana vikenda zaplenili su, preko 2 kilograma zlatnog nakita, u turističkom autobusu novopazarskih tablica, koji se vraćao iz Turske, tačnije iz Istanbula.
Nakit vredan oko 5 miliona dinara, bio je u plastičnoj flaši prerezanoj na pola, ispod namirnica i vode u frižideru kod zadnjih vrata. Pošto se niko od putnika iz autobusa nije javio kao vlasnik velikog broja minđuša, ogrlica,narukvica, lančića i prstenja, Prekršajnom sudu u Pirotu predat je šezdesetdvogodišnji vozač autobusa , a zlato je oduzeto.



Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.