ČEKA DEBI U DRESU PARTIZANA: Novajlija u timu o pozivu Stanojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 15:47

ČEKA DEBI U DRESU PARTIZANA: Novajlija u timu o pozivu Stanojevića

Crno-beli jutros otputovali u Tursku na pripreme.

Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović rekao je da je bio uzbuđen kada je saznao da se nalazi na spisku igrača koje je trener Aleksandar Stanojević pozvao na pripreme za prolećni deo. Vlahović ima 16 godina, igra na poziciji napadača i jedan je od nekoliko omladinaca koje je Stanojević pozvao na pripreme prvog tima, koje od danas odrađuju u turskom Beleku.

 - Kada sam saznao da sam pozvan na pripreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo sam javio majci. Bio je nerovatan trenutak, neverovatno uzuđenje. Znamo svi koliko je to veliko iskustvo za nas. Tu smo od početka, jak je ritam i naporno je - rekao je Vlahović za TV Partizan i ističe da mu nije teško palo rano ustajanje za let za Tursku. - Već se dešavalo da ustajemo rano zbog letova, ali za ovaj klub, trening i pripreme u stanju smo sve da uradimo.

Pred njim se odbrana sklanja,jer on je Vlahović Vanja.#detepartizana pic.twitter.com/6mioZ5f4bd

— Новчић Слободан 🏁 (@bobkepfc) May 31, 2019

Biće ovo jedno od najuzbuljivijih prvenstava Portugala u poslednje vreme. Sporting je prvi, a drugo mesto dele Porto i Benfika, koji igraju večeras (22.00), a oba tima nalaze se u odličnoj formi. Porto ima više uspeha u derbijima u poslednje vreme, pa je kvota na keca 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto – Benfika.

Momak, koji je kao najbolju osobinu istakao brzinu, upitan je i kako se uklopio sa starijim igračima iz prvog tima.

 - Prvi put kad sam došao bilo je "problema". Neki su od mene stariji 10-20 godina, pa je na početku bilo "ti-Vi, Vi-ti". Navikavamo se, iz dana u dan smo sve bliži i bliži - istakao je Vlahović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mirijam Potrebin, majka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.