Bobi: Bogdan sve pokazuje igrom, ne treba trošiti reči

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2017, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi: Bogdan sve pokazuje igrom, ne treba trošiti reči

Košarkaška reprezentacija Srbije zabeležila je u meču sa Turskom drugu pobedu na Evrobasketu. zadovoljan pobedom bio je i centar Boban Marjanović.

"Bila je ovo veoma teška utakmica, ovde je zaista teško igrati. Turski igrači su zaista dobri, a trener im pomaže da budu još bolji. Imali smo sreće da dođemo do pobede", rekao je nakon pobede Srbije protiv Turske Boban Marjanović.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poraza od Rusije, Srbija je uspela da se u meču protiv Turske izdigne iznad svega i stigne do druge pobede na Evrobasketu.

"Bili smo više fokusirani na meč. Protiv Rusije smo pravili mnogo grešaka koje su nas na kraju koštale pobede u tom duelu. Uvideli smo gde smo grešili i mislim da smo uspeli dobar deo tih grešaka da ispravimo. I pored toga bio je ovo težak meč za koji ne možeš jednostavno da se pripremiš. Moraš da uzmeš u obzir mnogo detalja, svaki igrač je različit a ova pobeda je bila veoma važna za nas", dodao je Marjanović.

Bogdan Bogdanović nije pogađao, ali ni šutirao mnogo u prvom poluvremenu, ali je sve to nadoknadio odličnom serijom u završnici, a Marjanović je još jednom istakao da je upravo on lider ovog tima.

"Ne treba mnogo pričati o Bogdanu. On sam svojom igrom sve govori na terenu. Svi su to mogli da vide. Nema potrebe reći bilo šta - pokazao je sve na parketu", rekao je centar srpske reprezentacije.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.